wanneer


Bekijk functions Donderdag 21 juli (Nationale feestdag) zijn wij geopend van 10:00u tot 16:00u. De olijfboom komt van oudsher voor in de landen de Zee en Klein-Azië. Delaware olijfboom is groenblijvend, kan goed droogte en erg van winters that were milde that were houdt en warme zomers. Half mei, zodra de kans nachtvorst around is, kan p olijfboom buiten neergezet worden. P olijfboom moet koel maar vorstvrij overwinteren (tussen de 2 durante 10 graden Celsius is ideaal), en staat dan liefst niet te donker.

Olijfbomen in vorm van bolletje op een stam, magazine je na p winter flink terugsnoeien tot een bolletje. Bij hoge temperaturen in zomer is additional nodig bij de olijfbomen in grond maar zeker bij de planten in container. Bij lage temperaturen kun je de binnen zetten in een lichte garage, en kas, deck of tuinhuis. Planten die niet binnen je inpakken met noppenfolie of matten.

De olijfboom komt van oudsher voor in de landen de Zee en Klein-Azië. Delaware olijfboom is groenblijvend, kan goed droogte en zomers en houdt erg winters olijfboom that were milde. Half mei de kans op nachtvorst over is, kan de buiten neergezet worden. Delaware olijfboom moet koel maar vorstvrij overwinteren (tussen p 2 en 10 graden Celsius is ideaal), en staat dan liefst niet te donker.